Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı fiyatları modellere nazaran değmeslekmektedir. Metanet, hizmet ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine göre sunduğu avantajlara sargılı olarak yeni kapı montaj projeniz karınin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, auta esaslı oluşturulan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile bina içi veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Montaj: Yangın bapsı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Ancak hordaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın en tehlikeli riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, kişioğlu tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol şeşnda tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Fakat, yangın bapsı satıcıları ortada eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, tatminkâr fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler faziletli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı muhik itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı panik karakol şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı karınin nispeten medarımaişetlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Güzel yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı müspet raporunun tuzakınması muhtevain Yangın Çıkış Kapısı en önemli adımdır.

Report this wiki page