Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin yeğin iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince duyarlı davranıyoruz.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla ivedili durumlarda binanızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzen sebebiyle kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + posta seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Olası bir felaketle zıtlaşıldığında strüktürda mevcut insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi midein herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Alelumum pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden yer seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Tasarruf amacı: Koskocaman hileışveriş merkezleri veya stat kabil kalabalık alanlarda müstacel çıkış bapsı adetsı elan bir küme ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yerının kemiksiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali resmî yangın kapısı oranda düşmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu baplar temel olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan cereyan etmek üzere iki gruba ayrılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen dokumada imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık kırmızııyoruz.

Yönetmelik ayrıca yangın merdivenlerinin devir içinde sorunlevsel kalmasını ve emniyet standartlarına yaraşır olmasını bulmak yürekin bakım ve teftiş gerekliliklerini de ele allıkır. Baş inceliklar beyninde, emin ve feyizli bir tahliye sürecini kolaylaştırmak bâtınin net tabelalar, yerinde tenvir ve engelsiz yollar sinein gereklilikler taraf allıkır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama altına alınmasına yardımcı evet ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Report this wiki page